Στην εθνική Σκωτίας ο Souttar

Ο John Souttar κλήθηκε στην εθνική Σκωτίας, για το φιλικό με το Βέλγιο την άλλη Παρασκευή και το παιχνίδι με την Αλβανία στο Nations League. 21χρονος αμυντικός της Hearts είναι αναπόσπαστο μέλος της εθνικής κάτω των 21 της Σκωτίας,, δεν έχει παίξει ποτέ με την αντίστοιχη των αντρών. Είναι ένας από τους 6 αμυντικούς που κάλεσε ο Alex McLeish, που έχει ήδη δύο απώλειες στην άμυνα αφού είναι τραυματίας ο Christophe της Hearts και ο Scott McKenna της Aberdeen.
Στην αποστολή είναι και 13 παίκτες που δεν είχαν πάρει μέρος στα φιλικά με Περού και Μεξικό, όπως οι Craig Gordon, Jack Hendry, Kieran Tierney, James Forrest, Callum McGregor και Leigh Griffiths της Celtic και οι μέσοι της Fulham
Tom Cairney kai Kevin McDonald. Eκτός αποστολής οι Robert Snodgrass της West Ham και Matt Ritchie της Newcastle.

Aναλυτικά η αποστολή της Σκωτία για τα ματς με Βέλγιο και Αλβανία

Goalkeepers: Jordan Archer (Millwall), Craig Gordon (Celtic), Allan McGregor (Rangers).

Αμυντικοί: Jack Hendry (Celtic), Charlie Mulgrew (Blackburn Rovers), Stephen O'Donnell (Kilmarnock), Andy Robertson (Liverpool), Graeme Shinnie (Aberdeen), John Souttar (Hearts), Kieran Tierney (Celtic).

Μέσοι: Stuart Armstrong (Southampton), Tom Cairney (Fulham), James Forrest (Celtic), Ryan Fraser (Bournemouth), Kevin McDonald (Fulham), John McGinn (Aston Villa), Callum McGregor (Celtic), Scott McTominay (Manchester United), Callum Paterson (Cardiff City).

Επιθετικοί: Leigh Griffiths (Celtic), Oli McBurnie (Swansea City), Matt Phillips (West Bromwich Albion), Johnny Russell (Sporting Kansas City).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.