Νίκη στο φινάλε για Dons, 2-1 τη Livi

Με δύο γκολ στο τελευταία 20λεπτο η Aberdeen νίκησε εκτός έδρας τη Livingston κι είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από την 3η Kilmarnock και 3 Celtic και Rangers, έχοντας όμως κι ένα ματς παραπάνω από τις ομάδες της Γλασκώβης.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με 3-4-3, δεν είχαν όμως πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος, ένα σουτ του Stevie May της Aberdeen που έφυγε άουτ και μια εκπληκτική απόκρουση του goalkeeper των Dons, Joe Lewis, στην κεφαλιά του Craig Halkett της Livingston. Η Αberdeen ζήτησε δύο πέναλτι σε ένα λεπτό, χωρίς τύχη, για να ανοίξει τελικά το σκορ στο 71΄ με τον James Wilson και να σκοράρει ξανά στο 85’ με τη μπάλα να αλλάζει πορεία στον Dean Campbell. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 89’ με τον Ryan Hardie, χωρίς να μπορέσουν να ισοφαρίσουν στον ελάχιστο χρόνο που απέμενε. Έξι νίκες στα 8 τελευταία ματς για τους Dons, η νεοφώτιστη Livingston είναι 4 βαθμούς πίσω από την 6η St Johnstone και με ένα ματς παραπάνω.

LIVINGSTON: Kelly, Gallagher, Halkett, Lithgow, Lawless (Lawson 78), Menga (Hamilton 73), Byrne, Pittman, Sibbald, Hardie, Miller (Cadden 38).
ABERDEEN: Lewis, Logan (Gleeson 30), Shinnie, Considine, McKenna, Wright (Campbell 79), Cosgrove, May, Ball, Anderson (Wilson 61), McLennan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.