Και οι Rangers τίμησαν τη μνήμη του McNeill


O θρυλικός αρχηγός των Rangers, John Greig, κατέθεσε στεφάνι στο άγαλμα του Billy McNeill, τιμώντας τον φίλο του και αντιπροσωπεύοντας ταυτόχρονα και τους επίσημους Rangers. Δύο κεντρικοί αμυντικοί, αρχηγοί των ομάδων τους, αλλά και πολύ καλοί φίλοι, Greig και McNeill είχαν επικές μονομαχίες στα Old Firm.
Mαζί με τον John Greig ήταν και οι διευθυντές των Rangers, Stewart Robertson και Andrew Dickson, εκπροσωπώντας τους Gers.
«Ο Billy ήταν πάντα κύριος, με αντιμετώπιζε με μεγάλο σεβασμό και απολαύσαμε πολλές στιγμές μαζί εκτός γηπέδων, κάνοντας φιλανθρωπίες και πολλές άλλες δραστηριότητες, ήταν ένας καλός φίλος και στεναχωρήθηκα πολύ όταν έμαθα ότι απεβίωσε» δήλωσε για τον φίλο του ο Greig, προσθέτοντας: «Ήταν ένας γίγαντας στο γήπεδο. Βασικά ήταν πολύ όμορφος για κεντρικός αμυντικός. Εκτός από μεγάλος αμυντικός όμως ο Billy πέτυχε πολλά γκολ γιατί ήταν πολύ δυνατός στον αέρα. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε πάντα να προσέχουμε όταν  παίζαμε με τη Celtic, αν κι ήταν πολλά τα προβλήματα που μας δημιουργούσε εκείνη η ομάδα, ήταν μια μεγάλη ομάδα της Celtic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.