Gamboa τέλος για Celtic


O Cristian Gamboa αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες τους στη Celtic είναι ο πρώτος από τις πολλές αποχωρήσεις που αναμένονται από τους τριπλούχους Σκωτίας. Ο αμυντικός από την Κόστα ήταν συχνά στην αποστολή, κάθε άλλο παρά συχνά όμως έχει αγωνιστεί τις δύο τελευταίες σεζόν, τελευταία του εμφάνιση ήταν στο εκτός έδρας ματς με τη Motherwell τον
περασμένο Δεκέμβριο. Ήρθε στη Celtic το καλοκαίρι του 2016, μια μεταγραφή του Brendan Rodgers που ήθελε τον πρώην παίκτη της West Brom να λειτουργεί ως back up του Mikael Lustig.
Ο Gamboa αποφάσισε να παίξει με την εθνική του στο Gold Cup του 2017 κι έτσι τη θέση του πήρε στα προκριματικά του Champions League ο νεαρός Anthony Ralston που αποδείχθηκε εξαιρετική κάλυψη για τον Lustig. Ο 29χρονος δεξιός μπακ αναμένεται να ψάξει σύλλογο στην MLS των Η.Π.Α. μετά από 8 χρόνια στην Ευρώπη με Rosenborg, West Brom και Celtic. Αναμένεται να αποχωρήσουν και οι αμυντικοί Emilio Izaguirre και Mikael Lustig κάτι που καθιστά άμεση προτεραιότητα την απόκτηση full-back για τη Celtic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.