Aκόμα τρεις μεταγραφές για Airdrieonians


Ο τεχνικός της Airdrieonians, Ian Murray, έκανε ακόμα τρεις προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας του, ενισχύοντας ενόψει της σεζόν 2019/20.
Πήρε τον επιθετικό Calum Gallagher από τη Dumbarton, τον μέσο Nat Wedderburn από τη Raith Rovers και τον επιθετικό Ally Roy από την Partick Thistle.
Ο 24χρονος Calum Gallagher έχει περάσει από τις St Mirren και Dumbarton, ενώ είχε ξεκινήσει από τους μικρούς των Rangers. Eίχε δουλέψει με τον τεχνικό της Airdrie, Ian Murray, όταν ήταν στη St Mirren κι ήταν τη σεζόν που πέρασε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.
Ο 27χρονος μέσος Nat Wedderburn ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Stoke City πήγε στη Northampton Town το 2010, μετά στη Corby Town και στη συνέχεια στην Cowdenbeath. Ακολούθησαν η Inverness Caledonian Thistle, η Dunfermline Athletic και μετά η Raith Rovers.
Ο Ally Roy είναι διεθνής με την ομάδα κάτω των 21 της Βορείου Ιρλανδίας, μπήκε στην πρώτη ομάδα της Hearts σε ηλικία 17 ετών το 2014, πήγε δανεικός στις East Stirlingshire, Stenhousemuir, Dumbarton και Sligo Rovers για να πάει στη συνέχεια στη Derry City το 2018. Τον περασμένo Γενάρη πήγε στην PPartick Thistle, από την οποία έμεινε ελεύθερος στο τέλος της σεζόν κι ο Ian Murray δεν έχασε την ευκαιρία να τον φέρει στους Diamonds.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.