Σήμερα η κλήρωση των πρωταθλημάτων στη Σκωτία


Οι αγωνιστικές της SPFL (σκωτσέζικη λίγκα, περιλαμβάνει τις 4 επαγγελματικές κατηγορίες, Premiership, Championship, League One και League Two) θα αποκαλυφθούν, θα γίνει γνωστό δηλαδή το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων στη Σκωτία. Η πρωταθλήτρια Σκωτίας Celtic, αλλά και οι πρωταθλήτριες των άλλων 3 κατηγοριών, Ross County, Arbroath και Peterhead θα παίξουν εντός έδρας την πρώτη αγωνιστική, το ίδιο ισχύει και για τη νεοφώτιστη στις επαγγελματικές κατηγορίες, Cove Rangers που κατέκτησε τη Highland League και στη συνέχεια νίκησε στα Play-off τις East Kilbride και Berwick Rangers για να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.
Η 33η αγωνιστική της Premiership, τελευταία πριν τον διαχωρισμό στις δύο εξάδες, θα διεξαχθεί στις 4 Απριλίου και οι τελευταίες αγωνιστικές στις 18 και 25 Απριλίου, στις 2, 12/13 και 16/17 Μαΐου. Στην Premiership θα υπάρξει πάλι χειμερινή διακοπή δύο βδομάδων – Στις 4 και 7 Ιανουαρίου – όμως οι υπόλοιπες κατηγορίες θα παίξουν χωρίς διακοπή.
Η σεζόν θα τελειώσει με τον τελικό παραμονής-ανόδου στην Premiership στις 20 και 24 Μαΐου. Ο τελικός του κυπέλλου Σκωτίας θα διεξαχθεί νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, στις 9 Μαΐου, μιας και το Hampden θα φιλοξενήσει αγώνες των τελικών του Euro 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.