Έναρξη προετοιμασίας για Celtic


Tρεις βδομάδες περίπου μετά την κατάκτηση του τρίτου σερί treble, η Celtic ξεκίνησε την προετοιμασία της, ενόψει της νέας σεζόν, η πρώτη προπόνηση έγινε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Celtic, στη Lennoxtown.
Πολλές οι απουσίες με τους διεθνείς να έχουν πάρει έξτρα μέρες ρεπό, ο Mikael Lustig φαίνεται να είναι μεταξύ αυτών που θα αποχωρήσουν, φήμες τον φέρνουν στο Βέλγιο για να περάσει ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της KAA Gent. Εκτός ομάδας και ο Timo Weah που έφυγε πριν το τέλος της σεζόν, ο Neil Lennon έδωσε τέλος στον δανεισμό του νεαρού φορ, μετά την άρνηση του να επιστρέφει από το Μουντιάλ κάτω των 20 για τον τελικό του κυπέλλου Σκωτίας.
Από τους πρώτους στην προπόνηση ο Scott Sinclair, με τον αρχηγό της ομάδας Scott Brown να σπεύδει να φωτογραφηθεί με τα τρία τρόπαια που κέρδισε η Celtic για τρίτη σερί σεζόν δηλώνοντας: «Αυτό που πετύχαμε τις τρεις τελευταίες σεζόν θα κάνει τον κόσμο να μιλά για χρόνια, για την ώρα το απολαμβάνουμε, το Champions League όμως ξεκινά σε τρεις βδομάδες και θα μας απασχολήσει, προέχει όμως να βρεθούμε ξανά σε καλή κατάσταση όσο γίνεται γρηγορότερα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.