O Alessio προπονητής στην Kilmarnock


O Angelo Alessio, πρώην βοηθός του Antonio Conte στην Chelsea, τη Juventus και την εθνική Ιταλίας είναι ο νέος προπονητής της Kilmarnock. O 54χρονος, παλιός μέσος της Juventus, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Killie κι είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον πετυχημένο Steve Clarke που έχει αναλάβει την εθνική Σκωτίας. Θα δουλέψει δίπλα στον πρώην βοηθό του Clarke, Alex Dyer, και θα συναντήσει τους παίκτες αυτή την Πέμπτη, στις 20 Ιουνίου.
«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι ο προπονητής της Kilmarnock, έψαξα πολύ και μάζεψα αρκετές πληροφορίες για τον σύλλογο κι όλοι είχαν μόνο θετικά να πουν» τα λόγια του Ιταλού τεχνικού. «Ανυπομονώ να δουλέψω με τους παίκτες και να χτίσω πάνω στα δυνατά θεμέλια που έχει βάλει ο Steve Clarke» συμπλήρωσε ο Angelo Alessio.
Ως παίκτης, εκτός από μια πενταετία στη Juventus, έχει παίξει στις Avellino, Bari, Cosenza και Modena. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός του Conte στη Siena το 2010, για να τον ακολουθήσει στη Juventus – όπου κατέκτησαν μαζί τρία πρωταθλήματα από το 2012 έως το 2014 – την εθνική Ιταλίας και την Chelsea.
«Μια συναρπαστική περίοδος για την Kilmarnock αυτή που έρχεται μιας και γιορτάζουμε 150 χρόνια ιστορίας και θα παίξουμε στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια, ανυπομονούμε γι αυτό το νέο κεφάλαιο στην ιστορία με τον Angelo στο τιμόνι» η λιτή ανακοίνωση της Killie.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.