Στον αέρα η μεταγραφή του Turnbull


Ο David Turnbull απέρριψε την πρόταση της Celtic κι η μεταγραφή του από τη Motherwell είναι στον αέρα, παρότι οι τριπλούχοι Σκωτίας τα έχουν βρει στα 3 εκατομμύρια λίρες με τους Steelmen για τον 19χρονο μέσο. Έμενε η συμφωνία με τον παίκτη, η Celtic πρόσφερε τριετές συμβόλαιο, διατηρώντας opsion ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο, όμως ο παίκτης αρνήθηκε, δηλώνοντας ανοικτός σε ενδιαφέρον από Αγγλία.
Η Celtic αποκάλυψε την προσφορά της στα social media χαρακτηρίζοντας τη «μεγαλοπρεπή» και τόνισε ότι απομένει στον παίκτη και τους αντιπροσώπους του να αποφασίσει αν θα τη δεχτεί ή όχι, σημειώνοντας μεταξύ άλλων : «Για την ώρα δεν έχουμε φτάσει σε συμφωνία με τους αντιπροσώπους του παίκτη, ο σύλλογος κρίνει ότι έχει κάνει μια μεγαλοπρεπή προσφορά, μένει στον παίκτη να αποφασίσει αν θέλει ή όχι να έρθει στη Celtic, αλλιώς προχωράμε.»
Πριν η Motherwell δεχτεί την πρόταση 3 εκατ.λιρών της Celtic είχε απορρίψει προηγούμενη πρόταση της Celtic αλλά και της Barnley της αγγλικής Championship. ΟTurnbull, πέτυχε δύο γκολ σε 30 ματς τη σεζόν που πέρασε και έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Steelmen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.