0-0 με Rennais η Celtic


Xωρίς γκολ έληξε το φιλικό της Celtic με τη Stade Rennais στο Celtic Park, με τους τριπλούχους Σκωτίας να προετοιμάζονται για το ματς της Τετάρτης με τη FK Sarajevo στο Champions League. Στο ματς έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Celtic ο
Christopher Jullien, όπως και οι Grant Savoury και Luca Connell.
Kαλύτερη η Celtic πίεσε στο πρώτο τέταρτο, είχε μια καλή στιγμή με τον Lewis Morgan κι ένα σουτ του Ewan Henderson στο 34’ που απέκρουσε ο goalkeeper των Γάλλων, Tomas Koubek.
Η καλύτερη στιγμή των Γάλλων ήρθε στο 53’ με τον Diafra Sakho να σπάει το τεχνικό offside, για να νικηθεί από τον keeper της Celtic, Craig Gordon.
Στο 63’ ο Scott Sinclair έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για τη Celtic, ενώ στο 70’ ο Connor Hazard -που είχε πάρει τη θέση του Gordon κάτω από τα δοκάρια-  σταμάτησε τον Da Cunha. Τελευταία ευκαιρία για τη Celtic με τον Edouard στις καθυστερήσεις, με τον Neil
Lennon να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους.

CELTIC: Gordon (Hazard 57), Ralston (Savoury 86), Bitton (Welsh 46), Jullien (Ajer 57), Hayes (Miller 86); Brown (McGregor 46), Connell (Christie 57) Morgan (Forrest 70), Henderson (Robertson 77), Sinclair (Dembele 77), Griffiths (Edouard 77).
STADE RENNAIS: Koubek (Salin 45), Boey (Soppy 45), Da Silva (Nyamsi 45),  (Gelin 45) (Diallo 45, Gboho 77), Johansson (Da Cunha 45), Grenier (Bourigeaud 45), Siebatcheu (, Rutter 45), Lea Siliki (Camavinga 45), Maouassa, Lauriente, Tait (Trouillet 45), Poha (Sakho 45).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.