Εντυπωσιακοί Gers, 4-0 τη Marseille


Οι Rangers νίκησαν σε φιλικό 4-0 τη Marseille στο Ibrox, ικανοποιώντας απόλυτα τους 24.259 θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Ο Steven Gerrard κατέβασε μια πολύ δυνατή σύνθεση με τους νεοαποκτηθέντες George Edmundson, Joe Aribo και Jordan Jones
να ξεκινούν και τον Alfredo Morelos στην επίθεση. Ο νέος αμυντικός της ομάδας Filip Helander ήταν στο Ibrox αλλά δεν αγωνίστηκε.
Οι Gers μπήκαν με όρεξη και προηγήθηκαν στο 17’ με τον Daniel Candeias που αξιοποίησε την μπαλιά του Alfredo Morelos. Ο Πορτογάλος σκόραρε ξανά δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αυτή τη φορά η πάσα ήταν από τον Ryan Jack, o Candeias κατέβασε τη μπάλα με κοντρόλ και με βολίδα από το ύψος της περιοχής διπλασίασε τα τέρματα του και αυτά της ομάδας του. Η Marseille του Andre Villas-Boas δεν κατάφερε να απειλήσει τον Allan McGregor στο πρώτο μέρος, η καλύτερη στιγμή της ήταν ένα σουτ του Dimitri Payet which που έφυγε άουτ.
Παρότι ο Gerrard έκανε πέντε αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο οι Rangers παρουσιάστηκαν το ίδιο ορεξάτοι, έπαιζαν μονότερμα τους Γάλλους κι έχασαν ευκαιρίες με τους Jermain Defoe, Tavernier και Sheyi Ojo. Το 3-0 ήρθε στο 62’, ο Ojo εκτέλεσε κόρνερ, ο Nikola Katic
έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα φάνηκε να έχει περάσει τη γραμμή, ο Connor Goldson πάντως έκανε την προβολή στέλνοντας τη στα δίχτυα. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 75’ με κεφαλιά-ψαράκι του Jermain Defoe, πολλές οι αποκρούσεις από τον keeper της Marseille, Mandanda, ενδεικτικό της απόδοσης των Gers. Oι Γάλλοι είχαν να επιδείξουν μια εκτέλεση φάουλ του Luiz Gustavo στο τέλος, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Wes Foderingham.

RANGERS: McGregor (Foderingham, 45), Tavernier (Barjonas, 76) Goldson (Mayo,82), Edmundson (Katic, 45), Barisic (Halliday, 65), Jack (Polster, 65’), Davis (Docherty, 45), Aribo (Kamara, 65’), Candeias (Ojo, 45), Morelos (Defoe, 45), Jones (Murphy, 65).
OLYMPIQUE MARSEILLE: Mandanda, Amazi (Rocchia 68), Caleta-Car (Sertic 56), Gustavo, Germain (Ake 69), Kamara (Perrin 83), Payet (Nkounkou 84), Sakai (Lihadji 56), Sanson (Khetir 83), Strootman (Khaoui 57), Thauvin (Sarr 25).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.