Oι Pars 3-2 τη St Mirren στο Paisley


Παραλίγο να γίνει εφιαλτικό το ντεμπούτο του Jim Goodwin στον πάγκο της St Mirren, με την ομάδα του να χάνει 3-0 μέσα στο Simple Digital Arena από τη Dunfermine της Championship.
 Oι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-3 μέσα σε δύο λεπτά, αλλά παρά την πίεση που άσκησαν στο τέλος δεν κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα.
Μόλις στο 3’ ο goalikeeper, Vaclav Hladky κράτησε όρθιους τους γηπεδούχους διώχνοντας το σουτ του Ryan Dow, όμως ήταν ο Dow που θα έδινε στο 18’ το προβάδισμα στη
Dunfermline στο 18’ με ένα εξαιρετικό πλασέ, αξιοποιώντας μια υπέροχη μπαλιά του Josh Coley. Στο 24’ οι Pars σκόραραν ξανά με τον Kevin Nisbet να βρίσκει με εξαιρετική ενέργεια τον Andy Ryan που με μια επίσης εντυπωσιακή κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 40’ ο Tom Beadling έκανε το 0-3 για τη Pars, με τους γηπεδούχους να οδεύουν προς διασυρμό.
Η St Mirren όμως πέτυχε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά, ο Cody Cooke στο 62’ μείωσε σε 1-3 και στο 64’ έγινε το 2-3. Σε κόρνερ ο keeper της Dunfermline, Ryan Scully έχασε τη μπάλα κι
ο Danny Mullen έκανε από κοντά το 2-3. Πάνω κάτω στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 3-3 με τον Tony Andreu που έστειλε τη μπάλα άουτ, ο Vaclav Hladky, ο keeper της St Mirren σταμάτησε στο 77’ τον Josh Coley.
Οι Saints πίεσαν πολύ στο τέλος, στην τελευταία φάση στο 95’ ο keeper τους, Vaclav Hladky προωθήθηκε στο κόρνερ κι έπιασε την κεφαλιά χωρίς όμως να βρεi δίχτυα, το 2-3 ήταν το τελικό σκορ. Η Dunfermline έπιασε έτσι την Albion Rovers που νίκησε χθες 1-0 την East Kilbride στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου του League Cup.

ST MIRREN: Hladky, P McGinn, S McGinn (Djorkaeff 79), MacKenzie, Magennis, Flynn, Andreu, Baird, Mullen, Cooke, Erhahon.
DUNFERMLINE: Scully, Comrie, Martin, Ashcroft, Morrison, Paton, Dow (McCann 89), Beadling, Nisbet (McGill 62), Ryan (Turner 70), Coley.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.