Οι Saints 4-2 τη Linfield στο Μπέλφαστ

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2’ κι έχασε και πέναλτι, η St Johnstone νίκησε 4-2 τη Linfield, μέσα στο Windsor Park. Ένα λάθος του goalkeeper, Zander Clark, έδωσε την ευκαιρία στον Shayne Lavery να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2', πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Linfield. Oι Saints κέρδισαν πέναλτι στο 6', όταν ο Danny Swanson ανατράπηκε στην περιοχή από τον Chris Casement. Tο πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ένας παίκτης που δοκιμάζεται αυτό το διάστημα από τη St Johnstone (κι είχε σκοράρει στο φιλικό 1-1 με τη Glentoran), όμως ο goalkeeper της Linfield (παίκτης υπό δοκιμή κι αυτός) κατάφερε να αποκρούσει. Οι Saints έφεραν τελικά το ματς στα ίσα με εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Daniel Swanson στο 20' και γύρισαν το ματς στο 70' με κεφαλιά του Callum Hendry. Ο νεαρός μέσος Ali McCann έκανε το 1-3 για τους Saints στο 79', για να μειώσουν σε 2-3 αμέσως μετά τη σέντρα οι γηπεδούχοι με τον Lorcan Forde. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε με κεφαλιά στο 85' ο αρχηγός της St Johnstone, Jason Kerr. Για τη Linfield ήταν το τελευταίο τεστ πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Rosenborg στα προκριματικά του Champions League. Η St Johnstone θα δώσει ένα ακόμα φιλικό την Τρίτη κόντρα στη Greenock Morton στο Cappielow.
LINFIELD: goalkeeper υπό δοκιμή, Casement (Hume 66), Callacher (Larkin 66), Stafford (McGuinness 45), Clarke, J.Mulgrew (Corbett 66), Mitchell (παίκτης υπό δοκιμή 45), Quinn (Allen 66), Stewart (Kearns 45’), Milllar (Forde 66), Lavery (Waterworth 45).
ST JOHNSTONE: Clark (Parish 45), Foster (Duffy 45), Tanser, Kerr, Anderson (Gordon 45), Wotherspoon (Callachan 45), Swanson (McClean 45), Craig (McCann 45), Davidson (O'Halloran 45), Kane (Hendry 30), επιθετικός υπό δομική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.