Brown: «Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα στο γήπεδο»


Ο αρχηγός της Celtic, Scott Brown, δήλωσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα στο γήπεδο. Η UEFA με τις τοποθετήσεις της στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη, δίνει -έμμεσα- τη δυνατότητα στην SPFL να λήξει πρόωρα το πρωτάθλημα, αναδεικνύοντας τη Celtic πρωταθλήτρια, με τους τριπλούχους Σκωτίας να έχουν αφήσει 13 βαθμούς πίσω τους Rangers.
«Θέλω πολύ να δω το πρωτάθλημα να τελειώνει στο γήπεδο» τα λόγια του Brown στο Sky Sports. «Θέλουμε να παίξουμε όλα τα παιχνίδια της σεζόν και να σηκώσουμε το πρωτάθλημα, πιστεύουμε ότι να συνεχίσουμε όπως παίζαμε να αυξήσουμε τη διαφορά που έχουμε» σημείωσε ο αρχηγός της Celtic.
H oμάδα του Neil Lennon μετρά 11 νίκες στα 12 ματς που έδωσε μετά τη χειμερινή διακοπή κι είναι 13 βαθμούς μπροστά από τους Rangers που έχουν ένα ματς λιγότερο. Αν πάρει τον τίτλο θα είναι ο 9ος στη σειρά, κάτι που θα πετύχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της και θα στοχεύει πια στους 10 σερί τίτλους.
«Δέκα τίτλοι στη σειρά θα είναι απίστευτο, όμως εμείς βλέπουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι, βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, την κάθε σεζόν ξεχωριστά, θέλουμε το έννατο κι είμαστε αποφασισμένοι» συμπλήρωσε ο αρχηγός των τριπλούχων Σκωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.