«Όχι» στην πρόωρη λήξη της σεζόν φαίνεται να ψηφίζει η Dundee


Η ψήφος της Dundee θα κρίνει τι θα συμβεί στις μικρές –επαγγελματικές- κατηγορίες της Σκωτίας, την Championship, τη League 1 και τη League 2.
H SPFL πρότεινε πρόωρη λήξη των πρωταθλημάτων στις κατηγορίες αυτές και κάλεσε τους συλλόγους να ψηφίσουν, μένει μία ψήφος για να καθορίσει το αποτέλεσμα, δείτε το γιατί και πως έχουν ψηφίσει οι ομάδες μέχρι τώρα:
Κατηγορία
Ψήφοι που χρειάζονται υπέρ
 Υπέρ
Κατά                                      
Premiership
12 ομάδες χρειάζονται   9 ψήφοι
10
  2
Championship
10 ομάδες χρειάζονται   8 ψήφοι
7
2
League 1, League 2
20 ομάδες χρειάζονται 15 ψήφοι
16
3

H Premiership έχει ψηφίσει υπέρ (συμπληρώθηκαν οι 9 που χρειάζονται), οι δύο σύλλογοι που ψήφισαν κατά είναι οι Rangers και Hearts μιας και έχουν γνωστοποιήσει τις προθέσεις τους.
League 1 και League 2 συνολικά έχουν ψηφίσει επίσης υπέρ, κι εδώ λείπε μία ψήφος αλλά δεν αλλάζει το αποτέλεσμα αφού έχουν συμπληρωθεί οι 16 που χρειάζονται.
Μένει η Championship όπου χρειάζονται 8 ψήφοι, 7 είναι υπέρ, δύο κατά και αυτή τη φορά ο ψήφος που απομένει θα κρίνει το αποτέλεσμα. Κατά έχουν ψηφίσει Inverness Caledonian Thistle και Partick Thistle. Μένει η ψήφος της Dundee, αυτή θα κρίνει το αποτέλεσμα. Η Dundee είχε κατακρίνει την ψηφοφορία, επίσημη τοποθέτηση της ήταν ότι η πρόωρη λήξη της σεζόν «καταδικάζει οικονομικά τους συλλόγους, τους φέρνει σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που βρίσκονται τώρα.»
Η SPFL δεν έχει λάβει όμως ακόμα την επίσημη ψήφο της Dundee, παρά την πρόθεση της λίγκας να έχει τελειώσει η ψηφοφορία την Παρασκευή. Οι σύλλογοι έχουν δικαίωμα να πάρουν διορία 28 ημερών μέχρι να ψηφίσουν κι αυτό έχει κάνει η Dundee.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.