Αποδέσμευσαν 17 παίκτες οι Pars


17 παίκτες της Dunfermline έμειναν ελεύθεροι, με τους Pars να ανακοινώνουν ότι δεν αντέχουν οικονομικά να ανανεώσουν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών τους. Βαρύ το οικονομικό τίμημα της πανδημίας του Κορωνοϊού καθώς παίκτες-αστέρια της ομάδας όπως ο αρχηγός Lee Ashcroft, οι Tom Beadling και Paul Paton μένουν ελεύθεροι.
Μια δύσκολη απόφαση όπως γράφει σε ανακοίνωση της η ομάδα του Fife, η οποία έπρεπε να παρθεί για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του συλλόγου.
«Όλες οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Σκωτίας αντιμετωπίζουν αβεβαιότητα και δύσκολες καταστάσεις, χωρίς να ξέρουμε πότε θα ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να προστατέψουμε το μέλλον του συλλόγου» αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση της Dunfermline.
Oι 17 παίκτες που μένουν ελεύθεροι από τους Pars είναι οι: Lee Ashcroft, Tom Beadling, Danny Devine, Paul Paton, Ryan Scully, Joe Thomson, Andy Ryan, Callum Smith, Stuart Morrison, Gregor Jordan, Scott Cusick, Cammy Graham, Lewis Sawers, Josh Robertson, Lewis Crosbie, Craig Burt και Paul Brown.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.