Gerrard: «Βιάζονται να τελειώσουν τη σεζόν»


Στη Σκωτία βιάζονται πολύ να τελειώσουν τη σεζόν πρόωρα σε αντίθεση με την Αγγλία, δήλωσε ο τεχνικός των Rangers, Steven Gerrard.
Tα πρωταθλήματα στις μικρότερες κατηγορίες έχουν ήδη τελειώσει στη Σκωτία μετά την περιβόητη ψηφοφορία της SPFL με το 81% των συλλόγων να το ψηφίζει.
Στην Αγγλία όμως δεν έχουν ακόμα λήξει οι τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες.
«Φαίνεται ότι υπάρχει τεράστια διαφορά στην αντιμετώπιση των δύο πρωταθλημάτων την τρέχουσα σεζόν, στην Premier League λένε ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να τελειώσουν τη σεζόν, όλοι οι σύλλογοι και οι προπονητές συμφωνούν με αυτό, στη Σκωτία υπάρχει πολύ μεγάλη βιασύνη να τελειώσει η σεζόν» τόνισε ο Gerrard.
«Ξέρουμε όλοι και σεβόμαστε το γεγονός ότι μπορεί να φτάσουμε σε ένα σημείο που δεν θα είναι εφικτό να τελειώσει η σεζόν, εδώ όμως υπάρχει πολύ μεγάλη βιασύνη, να τελειώνουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα και με την ψηφοφορία το ίδιο, αυτό δεν δείχνει καλό» πρόσθεσε ο Gerrard, με την ομάδα του να είναι 13 βαθμούς πίσω από τη Celtic έχοντας κι ένα ματς στο χέρι, ενώ απομένουν 8 αγωνιστικές.
«Στη Σκωτία από τον πάτο μέχρι την κορυφή υπήρχε πολύ ποδόσφαιρο που απέμενε, φυσικά και είμαι προκατειλημμένος γιατί είμαι προπονητής των Rangers, σε όλες τις κατηγορίες όμως υπήρχε πολύ ποδόσφαιρο να παιχτεί ακόμα και βιάστηκαν πολύ να το τελειώσουν πρόωρα, αντί να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια που υπάρχουν για να τελειώσει κανονικά» σημείωσε ο τεχνικός των Gers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.