Ευγνώμονες για τους οπαδούς τους οι Jags


Η Partick Thistle απεύθυνε ένα «τεράστιο ευχαριστώ» στους οπαδούς της καθώς μόλις το 3.5 % των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας ζήτησε αποζημίωση για την πρόωρη λήξη της σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι ο σύλλογος γλύτωσε γύρω στις 75.000 λίρες, μιας και η πλειοψηφία των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας δεν ζήτησε αποζημίωση για τα εναπομείναντα εντός έδρας ματς που δεν θα διεξαχθούν τη σεζόν 2019-20. Μια σεζόν που η πρόωρη λήξη της βρήκε την Partick Thistle στην τελευταία θέση της Championship, με τους Jags να υποβιβάζονται.
Μόνο 64 από τους 1.800 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ζήτησαν αποζημίωση, αυτό σημαίνει ότι το συνολικό κόστους επιστροφής χρημάτων ήταν κάτι λιγότερο από 5.000 λίρες, αν όλοι οι κάτοχοι των διαρκείας ζητούσαν αποζημίωση το κόστος θα ξεπερνούσε τις 80.000 λίρες.
«Είναι μια απίστευτη χειρονομία από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που δείχνουν τη συνεχή και εκπληκτική στήριξη τους. Να προσφέρουμε αποζημιώσεις ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει, το σωστό, η στήριξη και η αντίδραση των οπαδών ήταν εντυπωσιακή» τόνισαν στην ανακοίνωση τους οι Jags.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.