Mε Castore οι Rangers


Η Castore φέρεται να είναι η νέα εταιρία που θα ντύνει τους Rangers, καθώς έχουν διαρρεύσει ήδη τα πρώτα σχέδια. Γίνεται λόγος για πενταετή συμφωνία που θα αποφέρει 20 εκατομμύρια λίρες στους Gers.
Μετά από πολλές δικαστικές διαμάχες η προβληματική συνεργασία των Rangers με τη Sports Direct σταμάτησε το 2018, η εταιρία του Mike Ashley, οι Gers είχαν χάσει ακόμα και τα εμπορικά δικαιώματα και βρέθηκαν να πληρώνουν πρόστιμα.
Υπάρχει συμφωνία με τη Hummel και την Elite που αξίζει 10 εκατομμύρια λίρες και θα τερματιστεί πρόωρα, μιας και η νέα συμφωνία που φέρεται να έχουν συνάψει oι Gers αποφέρει πολύ περισσότερα. Η Elite δίνει 2 εκατομμύρια στους Rangers ετησίως συν συν πληρωμές δικαιωμάτων βάσει των πωλήσεων της φανέλας. Η συμφωνία αυτή ολοκληρώνεται φέτος, θα τερματιστεί πριν της ώρας της λόγω νομικών διαφορών όπως είχαν ανακοινώσει οι Gers.
H Castore είναι το απόλυτο φαβορί πια, βλέπετε στη φωτό σχέδια που έχουν διαρρεύσει, είναι εταιρία που εδρεύει στο Liverpool και είναι προμηθευτής του Andy Murray.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.