Μεταγραφή-όνειρο για Duffy και Celtic


H Celtic έκλεισε τον Shane Duffy μέχρι το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τη Brighton.
West Brom και West Ham ήθελαν επίσης τον 28χρονο αμυντικό, αυτό όμως που έπαιξε σημαντικό ρόλο είναι ότι ο Ιρλανδός είναι από παιδί οπαδός της Celtic και πίεσε πολύ για να γίνει αυτός ο δανεισμός, θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα που αγαπά να κατακτήσει το -ιστορικό- 10ο σερί πρωτάθλημα.

Εκεί ποντάρισε και ο Neil Lennon, ο τεχνικός της Celtic και κατάφερε να πείσει τον έμπειρο αμυντικό, ενώ και η Brighton με τον τεχνικό της, Graham Potter, έδωσαν τη συγκατάθεση τους βλέποντας τη λαχτάρα του Duffy να πάει στην ομάδα που υποστηρίζει από παιδί. O Duffy είναι στη Brighton από το 2016 και μετρά πάνω από 100 συμμετοχές με την ομάδα της Premier League

Ο Duffy  δεν μπόρεσε να πάει στη Γλασκώβη να υπογράψει γιατί θα έσπαγε την καραντίνα της εθνικής Ιρλανδίας η οποία αντιμετωπίζει τη Βουλγαρία την Πέμπτη, εξ’ αποστάσεως πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, ως μέλος της εθνικής Ιρλανδίας. Οι υπογραφές και η γραφειοκρατία τελείωσαν επίσης εξ’ αποστάσεως (πιθανότατα μέσω fax), μετά το παιχνίδι με τη Βουλγαρία στη Σόφια η Ιρλανδία θα υποδεχτεί τη Φινλανδία την Κυριακή και στη συνέχεια ο Duffy θα μεταβεί στη Γλασκώβη, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη Celtic στο ματς με τη Ross County.

Ο δανεισμός θα κοστίσει δύο με 2.5 εκατομμύρια λίρες για τη Celtic, που θα καταβάλλει και το μεγαλύτερο μέρος των μισθών του 28χρονου αμυντικού που αμείβεται με 45.000 λίρες τη βδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.