Πραγματοποιήθηκε η ευχή της γιαγιάς Elsie


Η Elsie Campbell έγινε 100 χρονών χθες στις 8 Νοεμβρίου και είδε την επιθυμία της να γίνεται πραγματικότητα. Η γιαγιά Elsie είναι φανατική οπαδός της Celtic, την ακολουθεί τα τελευταία 70 χρόνια κι είχε πει στην εγγονής της, Fiona Murray, ότι θα προτιμούσε να της ευχηθεί ο τεχνικός της Celtic, Νeil Lennon, παρά η Βασίλισσα.
Η Fiona φρόντισε να μαθευτεί η επιθυμία της γιαγιάς της, που είναι οπαδός και του τεχνικού της Celtic, ευελπιστώντας ότι η Celtic θα αντιδράσει ανάλογα.
Έτσι και έγινε, η γιαγιά Elsie παρέλαβε μια φανέλα με το όνομα της και τον αριθμό 100, που είχε φυσικά πάνω της τα «συγχαρητήρια» του Lennon για τα γενέθλια της.
Μαζί με τη φανέλα υπήρχε και γράμμα από τον τεχνικό της Celtic που ανέφερε: «Ξέρω ότι είσαι μια καταπληκτική οπαδός του συλλόγου και ακολουθείς τη Celtic με τεράστιο πάθος και μεγάλη αφοσίωση. Είναι προνόμιο για εμάς να έχουμε την υπέροχη στήριξη σου τόσα χρόνια. Μου είπαν ότι οι δύο αγαπημένοι σου παίκτες είναι οι Willie Wallace και Bertie Auld (σ.σ. δύο από τους θρυλικούς Lisbon Lions)… Λοιπόν έχεις διαλέξει δύο από τους καλύτερους και ξέρω ότι και οι δύο σου στέλνουν τις ευχές τους για τα 100α γενέθλια σου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.