Φιλικό Liverpool-Rangers στο Anfield


Η Liverpool σχεδιάζει φιλικό προετοιμασίας με τους Rangers του Steven Gerrard στο Anfield, στα τέλη Ιουλίου. Παίκτης θρύλος των Reds ο -νυν τεχνικός των πρωταθλητών Σκωτίας- Gerrard έφυγε από τη Liverpool το 2015, επέστρεψε ως μέλος των Liverpool Legends, θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στο Anfield ως -τυπικά τουλάχιστον- αντίπαλος.

Εξαιτίας της πανδημίας η Liverpool θέλει να γίνει μέρος της προετοιμασία της όσο γίνεται δυνατόν εντός των… τειχών, θα υπάρξει τουλάχιστον ένα φιλικό στο Anfield.

O Jurgen Klopp έδωσε ρεπό 7 εβδομάδων στους παίκτες τους, αντί για 6 όπως συνηθίζεται, η προετοιμασία θα ξεκινήσει -για τους μη διεθνείς- στις 12 Ιουλίου. Στο πλάνο είναι να βρεθεί η ομάδα σε προπονητικό κέντρο στη Γαλλία ή στην Αυστρία ανάλογα με τις οδηγίες της κυβέρνησης σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Steven Gerrard έφερε πρωτάθλημα στο Ibrox μετά από μια δεκαετία, ένα αήττητο πρωτάθλημα για τους Rangers, που μάζεψαν 102 βαθμούς σε 38 ματς δεχόμενοι μόλις 13 γκολ.

Δεν αποκλείεται -αρκεί να το επιτρέψουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα- να επιτραπεί να είναι γεμάτο το Anfield, κι αντιλαμβάνεστε τι θα γίνει με τα εισιτήρια αν συμβεί αυτό.

Εκτός του Gerrard θα επιστρέψουν στο Anfield για το φιλικό ο πρώην εξτρεμ των Reds, Ryan Kent και οι Gary McAllister, Michael Beale, Tom Culshaw και Jordan Milsom που αποτελούν μέρος του προπονητικού τιμ των Rangers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.