Φήμες για αποχώρηση Γιακουμάκη και Juranovic τον Γενάρη


Ο Γιώργος Γιακουμάκης και ο Josip Juranovic μπορεί να έχουν υπογράψει συμβόλαια που τους κρατούν μέχρι το 2026 στη Celtic, είναι πολύ πιθανό όμως να πουληθούν τον Γενάρη! Και οι δύο είναι 27 ετών, υπέγραψαν πενταετή συμβόλαια το 2021, το άλλο κοινό σημείο τους όμως είναι ότι έχουν αρνηθεί να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Όσον αφορά τον Juranovic, φήμες έφερναν τον διεθνή Κροάτη δεξιό μπακ να αποχωρεί το καλοκαίρι που μας πέρασε, διαψεύστηκαν όμως πανηγυρικά. Ο Κροάτης όμως αρνήθηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Celtic, ενώ σύμφωνα με τον Fabrizio Romano του Sky Sports η Celtic έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Montreal CF για τον Alistair Johnston, τον διεθνή Καναδό δεξιό μπακ, κάτι που ενισχύει την πιθανότητα να πουληθεί τον Γενάρη ο Κροάτης.

Στην περίπτωση του Γιώργου Γιακουμάκη η Celtic δεν τα έχει βρει με τον Έλληνα φορ στις πρώτες συζητήσεις τους για καινούργιο συμβόλαιο και αν δεν τελικά οι δυο πλευρές δεν συμφωνήσουν το πιθανότερο είναι ο διεθνής Έλληνας επιθετικός να πουληθεί στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.