Η Celtic κοιτάζει Scott Allan



Νέα τροπή στο σήριαλ Scott Allan με τη Celtic να ενδιαφέρεται για το μέσο της Hibernian που αποτελεί μεταγραφικό στόχο των Rangers.

Oι Hibs έχουν ήδη απορρίψει 3 προτάσεις των Rangers, ενώ ο ίδιος ο Allan απέρριψε πρόταση της αγγλικής Rotherhamτονίζοντας ότι θέλει να παραμείνει στη Σκωτία.

Ο 23χρονος μέσος έχει κάνει αίτηση μεταγραφής κι είναι γνωστό πως θέλει να πάει στους Rangers μιας κι είναι και οπαδός τους, όμως η Hibernian έχει αρνηθεί να τον δώσει σε άμεσα ανταγωνιστικό σύλλογο. H γραμμή της ομάδας του Εδιμβούργου είναι ότi o παίκτης δε δίνεται με τίποτα στους Gers.

Η Hibernian φέρεται να κοστολογεί στο ένα εκατομμύριο λίρες τον παίκτη της χρονιάς πέρυσι στη σκωτσέζικη Championship, αν προκύψει συμφωνία μπορεί να περιέχει και το Dylan McGeouch. Ο μέσος των Bhoys έπαιζε με τη μορφή δανεισμού πέρυσι στη Hiibernian και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στα ανταλλάγματα αν τελικά ο Allan πάει στο Parkhead.

Το συμβόλαιο του νεαρού playmaker λήγει το επόμενο καλοκαίρι κι η Celtic έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τη Hiberniann.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.