Higginbotham: “Κάθε ομάδα τώρα θα σκίζεται με τη Celtic”



Η Kilmarnock πήρε τον πρώτο της βαθμό χθες στο πρωτάθλημα και τι βαθμός ήταν αυτός, κόντρα στην πρωταθλήτρια Celtic.
Παρότι η Killie βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τον Κallum Higginbotham να ισοφαρίζει στο 88’ εκτελώντας πέναλτι αλα Panenka.
Ο ήρωας της Killie δε μπορούσε να μη σχολιάζει τις δηλώσεις του βοηθού του Diela, John Collins. Ο Collins είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεςι τις τελευταίες μέρες λέγοντας ότι “δεν είναι αρκετά έξυπνες ούτε σκέφτονται γρήγορα” για να …τιμωρήσουν τη Celtic σε αντίθεση με τις ομάδες που αντιμετωπίζουν οι Bhoys στην Ευρώπη.
 “Τώρα κάθε ομάδα θα κοιτά αυτά τα σχόλια και θα σκίζεται εναντίον της Celtic,” ήταν το λόγια του Higginbotham.
 “Έχουν το budget και τους πόρους και φυσικά σε ένα χρόνο από τώρα θα είναι πρωταθλητές, αλλά όσο παλεύουμε εναντίον τους τέτοια είδους σχόλια θα σταματήσουν” τόνισε ο 26χρονος επιθετικός επισημαίνοντας:
“Είναι ένα μήνυμα ότι η Celtic δεν είναι ασταμάτηση. Σίγουρα.

O επιθετικός που ήρθε φέτος στο Rugby Park, από την Patrick Thistle μίλησε και για την -αλα Panenka- εκτέλεση του πέναλτι που έφερε το ματς στα ίσα.
“Αμφέβαλλα στην αρχή, όταν είδα πόσο μεγάλος είναι ο Craig και πόσο γεμίζει το τέρμα, αλλά από τη στιγμή που σούταρα δεν είχα καμιά ανησυχία κι ευτυχώς μας έδωσε το βαθμό κόντρα στους πρωταθλητές.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.