Η Hamilton 3-2 τη Hearts, πρώτη ήττα για τους Jampos



Στο New Douglas Park, έσπασε το νικηφόρο σερί και το απόλυτο της Hearts, αφού οι Accies την υποχρέωσαν σε ήττα με 3-2.
Σε ένα πολύ σκληρό ματς ο διαιτητής, William Collum, έδειξε 8 κίτρινες (7 στους γηπεδούχους) και μία κόκκινη κάρτα. Αυτή η κόκκινη που άφησε με 10 παίκτες τη Hearts στο 77’ φάνηκε να ωθεί τους γηπεδούχους στη μεγάλη ανατροπή.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά με τους δύο goalkeepers να έχουν από μία καλή απόκρουση , όμως οι γηπεδούχοι πήραν σιγά-σιγά τα ηνία της αναμέτρησης κι έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Gramoz Kurtaj στο 35’.
Δεκά λεπτά αργότερα όμως ο Γερμανός άνοιξε το σκορ με την άμυνα της Hearts να εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Ο Alim Ozturk δεν κατάφερε να απομακρύνει μια βαθιά μπαλιά που έδειχνε ακίνδυνη, ξεγέλασε πάντως το goalkeeper, Neil Alexander κι ο Kurtaj άνοιξε το σκορ στο 45’. Hearts όμως έφερε τα ματς στα ίσα στο 53’ με τον Billy King κι έκανε το 1-2 με τον Callum Paterson 71’. Ο αμυντικός της Hearts όμως 6 λεπτά μετά το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του αποβλήθηκε αφήνοντας τους Jampos με 10 παίκτες. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Willie Collum, έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Paterson για φάουλ πάνω στο Darian McKinnon, με τους παίκτες των δύο ομάδων να κυκλώνουν τον άρχοντα της αναμέτρησης που άρχισε να μοιράζει κάρτες.
 Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν πλήρως το αριθμητικό πλεονέκτημα και γύρισαν ε τη σειρά τους το ματς, χάρη στα γκολ των Ali Crawford στο 83’ και Jesus Garcia Tena στο 88’.
Οι Accies έπιασαν τετράδα, ενώ η Hearts στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, βρέθηκε κι εκτός κορυφής, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολλά παράπονα για την  κόκκινη του Paterson.

HAMILTON ACADEMICAL: McGovern, Gordon, Kurakins, Gillespie, Imrie (Nade 80), Crawford, Kurtaj (90+5), Morris (90+1), MacKinnon, Garcia Tena, Tagliapietra.
HEARTS: Alexander, Paterson, Ozturk, Rossi, Oshaniwa, Gomis, Buaben (Reilly 90), King (Nicholson 90), Walker, Sow (McGhee 81), Juanma. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.