Η Ross County 2 -1 τη Dundee Utd που έκανε αρνητικό ρεκόρ



Η Ross County βύθισε ακόμα περισσότερο στην κρίση τη Dundee Utd. Οι Staggies επικράτησαν 2-1, φτάνοντας τις 3 σερί νίκες σε μια βδομάδα (πρωτάθλημα και League Cup), με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το χειρότερο ξεκίνημα τους τα τελευταία 12 χρόνια.

Οι 4.014 θεατές που βρέθηκαν στο Dinwall είδαν τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 17’ με πέναλτι του Liam Boyce και τον αρχηγό της ομάδας, Andrew Davies, να κάνει το 2-0 στο 28’.
Η Dundee Utd πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε στο 61’ με βολίδα του Sean Dillon έξω από την περιοχή κι είχε και δοκάρι με το Blair Spittal.
Δεν κατάφερε όμως να αλλάξει τα δεδομένα και το τελικό 2-1 σηματοδότησε την τρίτη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα. Μόλις μια νίκη στα πρώτα 6 ματς κι οι Tangerines έκαναν -όπως προαναφέραμε- το χειρότερο ξεκίνημα τους τα τελευταία 12 χρόνια.
Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν ένα ιδανικό επταήμερο και βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και πηγαίνουν στη διακοπή με το ηθικό στα ύψη.

ROSS COUNTY: Fox, Fraser, Robertson, Davies, Reckord, Gardyne (Murdoch 79), Irvine, Franks (Foster, Quinn, Boyce, Curran (McShane 67)
DUNDEE UNITED: Zwick, Dixon (Donaldson 60), Dillon, Durnan, McGowan, Souttar (Fraser 59), Rankin, Erskine (Bodul 74), Spittal, McKay, Dow.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.