Με αυτογκόλ πέρασε η Hibernian, 1-0 τη Stanraer

Eνα αυτογκόλ του Scott Rumsby στο 54’ έδωσε στη Hibernian την πρόκριση στον 3ο γύρο του League απέναντι στη Stanraer που βρίσκεται μια κατηγορία πιο κάτω.
Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ευκολότερα για τους γηπεδούχους που μπήκαν δυνατά κι είχαν δύο καλές φάσεις με τους Dylan McGeouch και Jason Cummings τις οποίες εξουδετέρωσε ο goalkeeper της Stranraer, Conor Brennan. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη Hibernian ήρθε λίγο αργότερα με το Fraser Fyvie να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.
Η μοναδική φάση της Stanraer στο πρώτο μέρος ήρθε στο 35’ όμως ο Mark Oxley απέκρουσε τη βολίδα του Craig Malcolm.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 54’, όταν ο Fraser Fyvie γύρισε τη μπάλα στην περιοχή κι ο Scott Rumsby στην προσπάθεια του να διώξει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Liam Henderson είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων σούταρε όμως πάνω στον Conor Brennan.
Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη η Stranraer άγγιξε την ισοφάριση με τον Andy Stirling να μπαίνει στην περιοχή και να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Η μόνη φορά που είδαν τη μπάλα στα δίχτυα οι 5.224 θεατές που βρέθηκαν στο Easter Road, ήταν στο αυτογκόλ του Rumsby. Αποδείχθηκε αρκετό για να στείλει τη Hibernian στον τρίτο γύρο του League Cup.

HIBERNIAN: Oxley, McGregor, Hanlon, Fontaine, Stevenson, McGinn, Fyvie (Carmichael 63), Boyle, Henderson, McGeouch, Cummings (Keatings 84).

STANRAER: Brennan, Robertson, Rumsby, Mair, Pettigrew, McGuigan, Bell, Thomson (Aitken 67), Stirling, Cairney (Longworth 71), Malcolm (McGill 78 ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.