Rangers 5 αστέρων, 5-0 εκτός την Airdieonians

Tα πάντα τελείωσαν μέσα στο πρώτο τέταρτο στο Excelsior Stadium,  όταν οι Rangers προηγήθηκαν 3-0.
Το τελικό 0-5 μάλλον πρέπει να …ικανοποιεί τους γηπεδούχους που δεν κατάφεραν να προβάλλον την παραμικρή αντίσταση στους Gers, που έφτασαν στην 7η σερί νίκη τους σε ισάριθμα ματς με το Warburton στον πάγκο και πέρασαν με συνοπτικές διαδικασίες στον 3ο γύρο του League Cup.

Ο Warburton φρεσκάρισε την ομάδα του με τους Dominic Ball και Gedion Zelalem να κάνουν το ντεμπούτο τους και τους Gers να μην αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα στην πλαστική επιφάνεια του Excelsior Stadium, με τους 7.006 θεατές που βρέθηκαν εκεί να παρακολουθούν παράσταση για ένα ρόλο.

Ο Nicky Clark άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’, για να ακολουθήσουν τα γκολ των Andy Halliday στο 14’ και Martyn Waghorn στο 15’ σβήνοντας το όποιο ενδιαφέρον είχε η αναμέτρηση.
Με την κατοχή των φιλοξενούμενων να είναι στο 81%, οι γηπεδούχοι του Gary Bollan καλωσόρισαν το σφύριγμα της λήξης έχοντας δεχτεί μόλις δύο γκολ ακόμα κι αυτά στα τελευταία λεπτά.
Οι Dean Shiels στο 84’ και James Tavernier στο 88’, διαμόρφωσαν το τελικό 0-5, με το δεξιό μπακ των Gers να φτάνει τα 5 γκολ στα 7 τελευταία παιχνίδια του.
AIRDRIEONIANS: Parry, Bain, Crighton, Lithgow, O'Neil, Stewart, Watt, Smith (Brown 72), Morton, Cox (Morgan 78), Prunty (Sumsky 60).
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Kiernan, Ball, Wallace, Zelalem, Halliday (McKay 72), Shiels, Clark, Waghorn (Hardie 62), Oduwa.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.