Εκλεισε στη St Mirren o Langfield



Όπως αναμενόταν ο Jamie Langfield υπέγραψε διετές συμβόλαιο στη St Mirren.
O 35χρονος goalkeeper που άφησε την Aberdeen μετά από μια δεκαετία, θα είναι παίκτης και κόουτς ταυτόχρονα στην ομάδα του Paisley.

O τεχνικός της St Mirren, Ian Murray, θέλει να πιέσει το goalkeeper, Mark Ridgers, δημιουργώντας ανταγωνισμό κάτω από τα δοκάρια.
H St Mirren ενδιαφέροταν καιρό τώρα για τον 35χρονο goalkeeper κι αν η Aberdeen είχε αποκλειστεί νωρίτερα από την Ευρώπη, μπορεί να τον είχε κλείσει βδομάδες πριν.

Ο Langfield άφησε την Aberdeen μιας κι είχε χάσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, αλλά και στον πάγκο και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στους Buddies

“Είμαι κατευχαριστημένος. Μετά την Aberdeen είναι πολύ καλό το ότι βρέθηκε κάτι τόσο γρήγορα και να πηγαίνω στην ομάδα της γενέτειρας μου είναι κάτι ξεχωριστό” δήλωσε ο Langfield στην επίσημη ιστοσελίδα της St Mirren καταλήγοντας:

Nα γίνω coach/ παίκτης είναι άλλο ένα βήμα, έχουμε μιλήσει με τον προπονητή και μου δήλωσε ξεκάθαρα ότι θέλει να χρησιμποιήσει την εμπειρία μου, αλλά δεν είμαι εδώ για να κάτσω στον πάγκο και να πάρω σύνταξη. Θέλω ακόμα να παίζω και μου αρέσει ο συναγωνισμός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.