Ross County-Aberdeen (Preview)

Επιστροφή στη δράση μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, με τη Ross County να υποδέχεται στο Dingwall την Aberdeen.
Οι γηπεδούχοι πριν τη διακοπή γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από 5 ματς, η πορεία τους όμως κρίνεται θετικότατη μέχρι τώρα καθώς βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας.
O νεοαποκτηθείς επιθετικός, Alex Schalk, μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του με τους γηπεδούχους, όμως θα απουσιάσει ο goalkeeper Scott Fox όπως και οι Martin Woods, Craig Curran και Rocco Quinn.
Η Aberdeen μετά από το εντυπωσιακό ξεκίνημα με τις 8 σερί νίκες, γνώρισε 3 απανωτές ήττες. Aποκλείστηκε στο League Cup από τη Hibernian, ενώ από τις δύο απανωτές ήττες στο πρωτάθλημα η πιο ηχηρή ήταν το βαρύ 1-5 μέσα στην έδρα της από τη St Johnstone.
Η γνωστή εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes που είναι και σπόνσορας της λίγκας έβγαλε αποδόσεις στοιχήματος για απομάκρυνση του Derek McInnes προκαλώντας την οργή του τεχνικού των Dons.
 Ο McInnes, μπορεί επιτέλους να επικεντρωθεί στον αγωνιστικό μέρος της ομάδας του υπάρχει πιθανότητα να έχει στη διάθεση του τον αμυντικό Mark Reynolds που είχε τραυματισθεί τον Ιούλιο και δεν έχει αγωνισθεί από τότε. Ο μέσος Willo Flood ξεπέρασε τον τραυματισμό του κι είναι στην αποστολή της πρωτοπόρου Aberdeen που μετρά μία νίκη, 2 ήττες και μια ισοπαλία στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στο Dinwall για το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.