Στη Σκωτία μπορεί η Celtic, 3-1 την Inverness στα Highlands

Mπορεί στην Ευρώπη να απογοητεύει στη Σκωτία όμως η Celtic δεν έχει Mπορεί στην Ευρώπη να απογοητεύει στη Σκωτία όμως η Celtic δεν έχει προβλήματα. Η ομάδα του Ronny Deila νίκησε 3-1 μέσα στο Caledonian την Inverness και συνέχισε την πορεία της προς τον τίτλο.  Ο Callum McGregor που είχε σκοράρει και στο ματς με τον Ajax την Πέμπτη άνοιξε το σκορ με το δυνατό του σουτ στο 7’. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 37’ με το Miles Storey που νίκησε με δύο προσπάθειες το Gordon, αφού στην πρώτη ο goalkeeper της Celtic είχε αποκρούσει.
Ο Leigh Griffiths, που είχε πάρει πάνω την ευθύνη για την ήττα της Πέμπτης έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Celtic στο 59’, ενώ από δική προσπάθεια έγινε και το 1-3 που σημείωσε με αυτογκόλ ο  Danny Devine. Στο ματς αυτό έκανε το ντεμπούτο του με τη Celticο Carlton Cole μπαίνοντας στη θέση του Rogic.
INVERNESS CT: Fon Williams, Meekings, Warren, Devine, Williams, Tansey, Draper, Polworth (Horner 84), Vincent (Mbuyi-Mutombo 74), Vigurs (Sho-Silva 74),  Storey.

CELTIC: Gordon, Lustig, Simunovic, Boyata, Tierney, Johansen, Bitton, Armstrong (Allan 53), Rogic (Cole 60), McGregor, Griffiths (Mackay-Steven 90+1). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.