Μά-Χ-η μέχρι τέλους, Motherwell-Hamilton 3-3

Σε ένα εκπληκτικό ματς με ανατροπές και τις ομάδες να σκοράρουν μέχρι το …96’, Μοtherwell και Hamilton αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στο ντέρμπι του Lanarkshire.
Ο Scott MacDonald άνοιξε το σκορ στο 9’ για τους γηπεδούχους μπροστά σε 5.734 θεατές στο Fir Park, όμως οι Accies γύρισαν τα ματς μέσα σε 3 λεπτά, με τα γκολ των Lucas De Lima Tagliapietra στο 25’ και Darian Mackinnon sto 28’. O Scott MacDonald σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με τη συμπλήρωση ενός λεπτού στο δεύτερο ημίχρονο κι οι Steelmen πήραν ξανά το προβάδισμα με κεφαλιά του Louis Moult.
Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως ο Keith Lasley έκανε χέρι στην περιοχή κι αποβλήθηκε. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ali Crawford διαμορφώνοντας το τελικό 3-3 που κράτησε τη Hamilton δύο βαθμούς πάνω από την προτελευταία Kilmarnock, αφήνοντας τη Motherwell μόλις δύο βαθμούς πιο πάνω
MOTHERWELL: Ripley, Hammell, Grimshaw, McManus, Pearson, Johnson (Cadden 90+2), Lasley, Law, Moult (Robinson 82), Hall, McDonald.
HAMILTON ACADEMICAL: McGovern, Gordon, Kurakins, Gillespie, Imrie (Redmond 72), Crawford, Morris (D'Acol 79), MacKinnon, Brophy, Docherty, Tagliapietra (White 86).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.