Πλαστική» κόντρα Warburton και Deila

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του τεχνικού των Rangers, Mark Warburton και του ομόλογου του στη Celtic, Ronny Deila, με τον πρώτο να κατηγορεί το δεύτερο για «έλλειψη σεβασμού».
Το θέμα ξεκίνησε όταν ο Deila αναφέρθηκε στους πλαστικούς χλοοτάπητες ενόψει της αναμέτρησης της ομάδας του με τη Hamilton απόψε.
Ο Warburton είχε καταφερθεί κατά των πλαστικών τερέν τονίζοντας ότι πρέπει να απαγορευθούν από τη μεγάλη κατηγορία της Σκωτίας. O Warburton είχε κατηγορήσει το πλαστικό τερέν της Kilmarnock για τον τραυματισμό του Martyn Waghorn στο ματς κυπέλλου που μπορεί να αφήσει έξω τον πρώτο σκόρερ των Rangers για το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο Deila την Τετάρτη δήλωσε στον Τύπο ότι προτιμά το γρασίδι από την πλαστική επιφάνεια, δεν έχει όμως πρόβλημα με τα πλαστικά τερέν αρκεί να είναι καλής ποιότητας. Τόνισε ότι το 75% των γηπέδων στη Νορβηγία έχουν πλαστικό χορτοτάπητα χαρακτηρίζοντας «παλιομοδίτικες» τις απόψεις εναντίον του πλαστικού τερέν.
«Αν ο Ronny είπε κάτι τέτοιο, δείχνει ασέβεια, αφού ο καθένας δικαιούται να έχει τη γνώμη του» δήλωσε ο τεχνικός των Rangers που συμφωνεί με άλλα λεγόμενα του Νορβηγού, όπως το : « Όταν θες να θέσεις υψηλά στάνταρ τότε πηγαίνεις για τον αγωνιστικό χώρο που έχει την υψηλότερη ποιότητα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.