Dundee Utd-Dunfermline (preview)


Στo Tannadice θα κριθεί το τελευταίο εισιτήριο για τους 16 του League Cup. Η Dundee United υποδέχεται τη Dunfermline κι όποια ομάδα κερδίσει θα προκριθεί στην επόμενη φάση ως καλύτερη 2η αφού την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο την έχει πάρει η Inverness. H ισοπαλία αρκεί στους γηπεδούχους αφού ακόμα κι αν χάσουν στη διαδικασία των πέναλτι (εκεί καταλήγουν τα ισόπαλα ματς χωρίς να πηγαίνουν παράταση) υπερτερούν στο συντελεστή τερμάτων από τη Dunfermline που απλά θα τους φτάσει στη βαθμολογία. Η Dundee Utd έχει μια νίκη (με 6-11 επί της Cowdenbeath) και δύο ισοπαλίες 1-1, με Arbroath και IInverness στις οποίες επικράτησε στα πέναλτι. Η Dunfermline κέρδισε με 3-0 τις Arbroath και Cowdenbeath για να χάσει με το βαρύ 5-1 από την IInverness. Τελευταία φορά που είχε επισκεφθεί το Tannadice ήταν πέρυσι και παρότι ήταν τότε δύο κατηγορίες πιο κάτω(έπαιζε στη League One) ήταν αρκετά ανταγωνιστική, ηττήθηκε στην παράταση.
Η παράδοση είναι υπέρ των γηπεδούχων, έχουν επικρατήσει στις 8 από τις 13 φορές που έχουν αντιμετωπίσει τη Dundermline στο League Cup, τελευταία νίκη των Pars επί της United ήταν στο East End Park το Σεπτέμβριο του 1991. Οι δύο τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων στο League Cup έληξαν υπέρ της United, με 1-0 και 3-1 (αυτή που προαναφέραμε στην παράταση πέρυσι).
Ο Ray McKinnon έχει αρχίσει να αφήνει το στίγμα του στη United και αναμένεται να πάει για τη νίκη. Ο Scott Fraser αναμένεται να είναι στη διάθεση του, ο Paul Dixon που τραυματίσθηκε στο γόνατο είναι εξαιρετικά αμφίβολος.
Ο Allan Johnston δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα θα κατεβάσει ότι καλύτερο έχει για να πάρει τη νίκη πρόκριση στο Tannadice, σε ένα ματς που δείχνει συναρπαστικό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στη φετινή Championship.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.