Lincoln Red-Celtic (preview)

Πρώτο επίσημο παιχνίδι με το Brendan Rodgers στον πάγκο της Celtic, στο Γιβραλτάρ κόντρα στην πρωταθλήτρια της χώρας Lincoln Red για το βπροκριματικό γύρο του Champions League. Oι πρωταθλητές Σκωτίας βρίσκονται στο Γιβραλτάρ χωρίς το μέσο Stefan Johansen που χτύπησε στο φιλικό με τη Malibor και το …πολυεργαλείο Charlie Mulgrew που διαπραγματεύεται ακόμα το συμβόλαιο του.
Ο Johansen θα μείνει 3 βδομάδες εκτός αγώνων με τους Bhoys να μην έχουν στη διάθεση τους ούτε τον αναπληρωματικό goalkeeper Logan Bailly που είναι επίσης τραυματίας.
Οι Moussa Dembele και Nadir Ciftci διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα, με το Γάλλο που έχει γενέθλια σήμερα να έχει και το προβάδισμα για παρτενέρ του Leigh Griffiths.
Η Lincoln Red Imps –που μετρά 14 σερί πρωταθλήματα- απεκλεισε τη  Flora Tallinn στον προηγούμενο γύρο. Κέρδισε 2-0 στη ρεβανς ανατρέποντας την ήττα της με 2-1 στην Εσθονία κι αναμένεται να κατέβει με την ίδια σύνθεση που της έδωσε τη μεγάλη πρόκριση.
Ο 59χρονος Julio Cesar Ribas, παλιός Ουρουανός ποδοσφαιριστής είναι στον πάγκο των γηπεδούχων, που έχουν στις τάξεις τους και τον 34χρονο Lee Casciaro, που είχε σκοράρει στην ήττα του Γιβραλτάρ από τη Σκωτία με 6-1 πέρυσι στο Hampden Park. Ο 28χρονος αριστερός μπακ Chipolina δήλωσε ότι έχουν ενδιαφερθεί γι αυτόν ομάδες από τη Σκωτία, όπως η Hibernian, ενώ οι μέσοι Liam Walker και Anthony Bardon έχουν θητεύσει στο βρετανικό ποδόσφαιρο.
Ο 28χρονος Walker έπαιξε μια σεζόν για την Portsmouth ενώ ο 23χρονος Bardon έχει παίξει με τη Sheffield στη Northern Premier LeagueΟ συνθετικός χλοοτάπητας και η ζέστη αναμένεται πάντως να είναι τα σημαντικότερα εμπόδια απόψε για τη Celtic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.