Εκτός εθνικής Griffiths και Tierney, Watt και Wallace στη θέση τους

Αλλαγές στην αποστολή της εθνικής Σκωτίας για το ματς με τη Μάλτα, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.
Ο Leigh Griffiths σκόραρε στο 4-1 της Celtic επί της Aberdeen το Σάββατο, αλλά τραυματίσθηκε και αποχώρησε. Ο scorer των Bhoys δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρέθηκε εκτός αποστολής όπως και ο συμπαίκτης του στη Celtic, ο νεαρός αριστερός μπακ, Kieran Tierney. O επιθετικός της Hearts, Tony Watt, που σκόραρε το Σάββατο στο 2-1 επί της Patrick Thistle πήρε τη θέση του Griffiths, ενώ ο Lee Wallace των Rangers αυτή του Tierney.
Ο Watt μετρά μόλις μία συμμετοχή με την εθνική Σκωτίας, ενώ ο Wallace 8.
Εκτός αποστολής για τη Σκωτία και οι μέσοι James McArthur and Kevin McDonald λόγω τραυματισμού, ενώ ο Scott Brown έχει αποχωρήσει από την εθνική και το ματς με τη Μάλτα θα είναι το πρώτο χωρίς αυτόν στην αποστολή μετά από καιρό, με το Darren Fletcher να αναμένεται να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η τελική αποστολή της εθνικής Σκωτίας για το παιχνίδι με τη Μάλτα:

Goalkeepers: Craig Gordon (Celtic), Jack Hamilton (Hearts), David Marshall (Ηull City).

Αμυντικοί: Christophe Berra (Ipswich Town), Gordon Greer (Blackburn Rovers), Grant Hanley (Newcastle United), Alan Hutton (Aston Villa), Russell Martin (Norwich City), Callum Paterson (Hearts), Andrew Robertson (Hull City), Lee Wallace (Rangers).

Μέσοι: Ikechi Anya (Watford), Barry Bannan (Sheffield Wednesday), Oliver Burke (RB Leipzig), Darren Fletcher (West Bromwich Albion), James Forrest (Celtic), John McGinn (Hibernian), Barrie McKay (Rangers), James Morrison (West Bromwich Albion), Matt Ritchie (Newcastle United), Robert Snodgrass (Hull City).

Επιθετικοί: Steven Fletcher (Sheffield Wednesday), Chris Martin (Derby County), Steven Naismith (Norwich City), Tony Watt (Hearts).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.