Ανίκητοι keepers, St Johnstone-Aberdeen 0-0

Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση St Johnstoneberdeen,  κάτι αρκετά σπάνιο αν αναλογιστεί κανείς ότι οι περσινές τους συναντήσεις είχαν πολλά γκολ. Σήμερα όμως τον πρώτο λόγο είχαν οι goalkeepers και οι άμυνες των δύο ομάδων.
Η St Johnstone έδωσε χώρο κι έπαιξε με αντεπιθέσεις, ήταν αυτή πάντως που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.
Oι Saints έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Graham Cummins στο 13’ και τον Danny Swanson στο 43’ και στις δύο περιπτώσεις όμως ο goalkeeper των Dons, Joe Lewis, ήταν ο νικητής. Η Aberdeen είχε μια φάση στο 35’ με το σουτ του Ryan Jack να μπλοκάρει εύκολα ο Alan Mannus.
Ο goalkeeper των Saints σταμάτησε τους Considine και Jack στο δεύτερο μέρος, με το ρυθμό να πέφτει σταδιακά. Στο 70’ ο goalkeeper των γηπεδούχων, Alan Mannus, απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Ryan Jack, ενώ στο 84’ ένα σουτ του McGinn έφυγε άουτ. Ένα λεπτό νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν ένα σουτ που έφυγε άουτ με το David Wotherspoon. Οι Dons θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στο τέλος όμως ο Ryan Jack νικήθηκε ξανά από το Mannus.  Το τελικό 0-0 δείχνει δίκαιο με τους Dons να δείχνουν απογοητευμένοι που δεν πήραν όλους τους βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.