Oπαδός των Rangers τίμησε τη μνήμη του Kieran με απίστευτη κίνηση

Η Celtic νίκησε με 4-1 το Σάββατο την Aberdeen κι ο Leigh Griffiths που άνοιξε το σκορ αφιέρωσε το γκολ στον 13χρονο Kieran McDade. Ο Kieran ήταν οπαδός της Celtic που απεβίωσε την Παρασκευή στο νοσοκομείο. Παίκτης της σχολικής ομάδας Dunbeth, ο μικρός Kieran είχε καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο  στο Coatbridge στις 18 Αυγούστου στη διάρκεια της προπόνησης. Οι οπαδοί της Celtic ετοίμαζαν ενός λεπτού χειροκρότημα για να τιμήσουν τη μνήμη του στο 13, τους πρόλαβε όμως ο Leigh Griffiths που άνοιξε το σκορ σε εκείνο το λεπτό και το πανηγύρισε με μπλουζάκι για τον Kieran.
Τη μνήμη όμως του Kieran τίμησε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο κι ένας οπαδός των Rangers, που ήταν μέσα στο Celtic Park στο συγκεκριμένο ματς!
Πρόκειται για τον William Gibb, που ήξερε καλά τον Kieran, μιας κι ο γιός του, Aidan, ήταν συμπαίκτης του 13χρονου στη Dunbeth. Ο William είχε υποσχεθεί στον Kieran ότι αν η Dunbeth έπαιρνε πέρυσι το πρωτάθλημα θα φορούσε φανέλα της Celtic και θα πήγαινε σε παιχνίδι των Bhoys. To έκανε στο ματς με την Aberdeen φορώντας φανέλα με το όνομα του Kieran στην πλάτη και το νούμερο του, με το χαρακτηριστικό «McDade 8 YNWA» και φαίνεται στις φωτό που τράβηξε η γυναίκα του, Nicola, το Σάββατο, επιβεβαιώνοντας ότι ο σύζυγος της θα πήγαινε στο ματς με την Aberdeen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.