Μήνυση των Rangers κατά Mike Ashley και πρώην διεθυντών της ομάδας, αξιώνοντας πάνω από 4 εκατ.λίρες

Oι Rangers έχουν καταθέσει μήνυση κατά των Charles Green, Imran Ahmad, Brian Stockbridge και Derek Llambias κατηγορώντας τους ότι διαπραγματεύθηκαν εμπορικές συμφωνίας, κατώτερες της αγοραίας αξίας, με την Sports Direct.
Μήνυση για τον ίδιο λόγο έχει κατατεθεί και κατά του Mike Ashley , ιδιοκτήτη της Sprots Direct, που φέρεται να έχει ωφεληθεί από την «ηθελημένη αμέλεια» στις συγκεκριμένες συμφωνίες.
Η μήνυση αφορά συμφωνίες σύμφωνα με τις οποίες τον Οκτώβριο του 2012 δόθηκε στην Sports Direct άδεια ονοματοδοσίας του Ibrox Stadium.
Οι Rangers πιστεύουν ότι τα δικαιώματα ονομασίας δόθηκαν στην Sports Direct σε τιμή πολύ κατώτερη της πραγματικής της αξίας.
Το Νοέμβριο του 2014 έγινε άλλη μια εμπορική συμφωνία του συλλόγου των Rangers που έδινε στη Sports Direct  διαφημιστικό χώρο στο Ibrox.
H τωρινή διοίκηση του συλλόγου πιστεύει ότι και σε αυτή την περίπτωση η τιμή ήταν πολύ κατώτερη από την πραγματική αξία των δικαιωμάτων διαφήμισης, με τον Ashley να επωφελείται από την «ηθελημένη αμέλεια» του Green και των συνεργατών.
Οι Rangers αξιώνουν το ποσό των 4.106.470.83 λιρών ως αποζημίωση και ζητούν δικαστή που θα επικυρώσει το κενό που φαίνεται στη συγκεκριμένη εμπορική συμφωνία εταιρικής σχέσης.
Υπεύθυνοι θεωρούνται ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου Charles Green, ο εμπορικός διευθυντής Imran Ahmad και ο πρώην οικονομικός διευθυντής Brian Stockbridge, ενώ εξετάζεται και η αντικατάσταση του Green στη θέση του διευθύνων συμβούλου από τον Derek Llambias.
Πιο απλά, οι Rangers κατηγορούν τους παραπάνω για διαφυγόντα κέρδη και αξιώνουν το πσοό που αναφέρουμε παραπάνω ως αποζίωση.
Η υπόθεση αναμένεται φυσικά να κριθεί στα δικαστήρια στο εγγύς μέλλον, με τον πόλεμο της διοίκησης των Rangers με τον Mike Ashley και τη Sports Direct να φουντώει, ενώ θυμίζουμε ότι υπάρχει και σοβαρό πρόβλημα με την πώληση των φετινών εμφανίσεων της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.