Η Ross County το ντέρμπι, 3-2 εκτός την Inverness, με hat-trick του Boyce

Η Ross County ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι των Highlands, επικρατώντας 3-2 της Inverness, μέσα στο Caledonian, μπροστά σε 4.204 θεατές. Oι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτες, με τους γηπεδούχους να χάνουν την πρώτη ευκαιρία του ματς στο 6’ όταν ο Scott Boden έπιασε την κεφαλιά όμως ο goalkeeper των Staggies, Scott Fox, κατάφερε να αποκρούσει και στο αμέσως επόμενο λεπτό είδε την ομάδα του να ανοίγει το σκορ. Ο Liam Boyce έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από σέντρα του Martin Woods, κάνοντας το 0-1 στο 7’. Στο 21’ ο goalkeeper των γηπεδούχων, Owain Fon Williams κουβάλησε τη μπάλα έξω από την περιοχή, για να επέμβει όμως ο Craig Curran και να τη στείλει ψηλά άουτ, με την εστία να είναι ανυπεράσπιστη. Το 0-2 όμως δεν άργησε, έγινε στο 26’ με το Liam Boyce να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Scott Boden με σουτ μείωσε στο 45’ για τους γηπεδούχους δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο ντέρμπι. Στο 47’ όμως ο Liam Boyce με κεφαλιά ολοκλήρωσε το hat-trick του κάνοντας το 2-3 κι οι Staggies πίστευαν ότι το ματς είχε τελειώσει. Ο Ross Draper όμως μείωσε ξανά στο 65’, με το ντέρμπι να είναι μέχρι το τέλος στην κόψη του ξυραφιού και τη Ross County να φεύγει με τους 3 βαθμούς στο φινάλε.
INVERNESS CT: Fon Williams, Raven, Warren, McNaughton (Horner 27), Tremarco, Polworth, Draper, Tansey, King (Mulraney 56), Vigurs (Doran 76), Boden. 
ROSS COUNTY: Fox, Foster, Davies, Quinn, McEveley, Gardyne (Franks 90+3), Woods, Routis, Cikos, Curran (Schalk 87), Boyce (McShane 90). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.