Δύο βδομάδες εκτός αγώνων ο Waghorn

Ανακούφιση για τους Rangers, μιας και ο Martyn Waghorn θα μείνει μόνο δύο εβδομάδες εκτός γηπέδων. Ο 26χρονος επιθετικός υπέστη τράβηγμα στο 1-1 με τη Hamilton στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι υπήρχαν φόβοι στους Gers για μεγάλη απουσία του σκόρερ τους. Τελικά οι ακτινογραφίες ήταν καθησυχαστικές όπως έγραψε στο Twitter o ίδιος ο παίκτης: «Τα αποτελέσματα ήταν καλά, όχι τόσο άσχημα όσο θα μπορούσαν να είναι. Μέχρι δύο βδομάδες εκτός, ήδη ξεκίνησε σκληρή δουλειά για να επιστρέψω δυνατότερος.»
Ο Waghorn σκόραρε στο παιχνίδι με τη Hamilton (το πέμπτο γκολ του σε 4 ματς φέτος), με τον τεχνικό των Gers, Mark Warburton, να προσπαθεί πάντως να πάρει κι άλλο επιθετικό.
O πρώτος σκόρερ των Gers πέρυσι έχει χάσει 10 βδομάδες στο τέλος της σεζόν εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο σε ματς κυπέλλου με την Kilmarnock. Θα απουσιάσει το Σάββατο από το ματς στο Dundee, στο οποίο θα επιστρέψουν οι αμυντικοί Danny Wilson και Lee Wallace που έλειψαν λόγω ίωσης στο ματς του League Cup με την Peterhead.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.