Αφοσιωμένος 100% στη Celtic o Simunovic

O Jozo Simunovic δήλωσε ότι είναι αφοσιωμένος στη Celtic κι ότι είναι απόλυτος έτοιμος, μετά την αποτυχία της μεταγραφής του στην Torino.
O Kροάτης αμυντικός βρέθηκε στην Ιταλία, η μεταγραφή όμως ναυάγησε την τελευταία στιγμή, παρότι οι δύο πλευρές και ο παίκτης τα είχαν βρει. Χαρακτηριστικά ήταν όσα ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter.
«Aκούστηκαν πολλά τις τελευταίες μέρες. Προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο όμωςαλλά αυτή τη φορά έχω να πω κάτι στους οπαδούς της Celtic που πάντα με στήριζαν και αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Δεν είναι αλήθεια ότι δεν πέρασα τις ιατρικές εξετάσεις στην Torino, όταν ήταν τέλεια, είμαι απόλυτα υγιής. Η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή όταν η Torino ήθελε να αλλάξει τις όρους της συμφωνίας με τη Celtic. Και το πιο σημαντικό απ’όλα. Το μυαλό μου είναι στη Celtic είμαι 100% αφοσιωμένος, προπονούμαι με την ομάδα κι είναι ο προπονητής που θα αποφασίσει αν θα παίξω. Κι όταν πίξω μπορώ να υποσχεθώ μόνο ένα πράγμα, ότι θα τα όλα και και παραπάνω για τη Celtic
O Simunovic έχει να αγωνισθεί από τον περασμένο Γενάρη όταν χτύπησε στο γόνατο, έχει πια αποθεραπευθεί αλλά έχει να ανταγωνισθεί Kolo Toure, Eoghan O'Connell, Erik Sviatchenko και …Efe Ambrose για μια θέση στο κέντρο της άμυνας της Celtic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.