Ξ-έμειναν στη Celtic Simunovic και Ambrose

Ο Saidy Janko πήγε ως δανεικός στη Barnsley αυτή τη σεζόν όμως η Celtic δεν κατάφερε να δώσει τους κεντρικούς αμυντικούς Simunovic και Ambrose χθες, με τα deals να χαλούν την τελευταία στιγμή στις λεπτομέρειες.
Ο 22χρονος Jozo Simunovic πέρασε τελικά τις ιατρικές εξετάσεις (παρότι υπήρχαν φήμες για το αντίθετο αρχικά) στην Torino, όμως η Celtic δεν κατάφερε να τα βρει στα λεφτά με τον ιταλικό σύλλογο κι ο Κροάτης παρέμεινε στους Bhoys.
Πιο κοντά ήταν η μεταγραφή του Εfe Ambrose στη Standard Liege, με τη Celtic να έχει συμφωνήσει στις 300.000 λίρες με τους Βέλγους, όμως ο 27χρονος Νιγηριανός δεν τα βρήκε στους προσωπικούς όρους κι αποφάσισε να μείνει στη Celtic. Υπάρχει μια φημολογία σύμφωνα με την οποία έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να του βρεί ομάδα με μισρό 12.000 Ευρώ τη βδομάδα, ενώ είχε υπάρξει κι ενδιαφέρον από τη Schalke, ενώ αρχές του καλοκαιριού είχε ενδιαφερθεί κι η Bayer Leverkusen.
Ο Efe Ambrose, ήρθε στη Celtic από την Ashdod του Ισραήλ το 2012, όμως έχει παίξει μόλις σε δύο ματς με τον Brendan Rodgers, ενώ οι συνεχείς γκέλες του τον έχουν κάνει ανεπιθύμητο και στους οπαδούς των Bhoys.
O Simunovic ήρθε στη Celtic το Σεπτέμβριο του 2015 από τη Dinamo Zagreb κι έπαιξε δύο βδομάδες αργότερα στο 2-2 με τον Ajax στους ομίλους του Europa League. Τραυματίσθηκε σοβαρά στο γόνατο το Γενάρη του 2016 και το Μάρτιο υποβλήθηκε σε εγχείρηση χάνοντας όλη τη σεζόν. Έχει παίξει μόλις σε 18 ματς με τη Celtic , τώρα μένει να φανεί αν μπορεί να διεκδικήσει θέση στο βασικό σχήμα. Η αποτυχία των Bhoys να πάρουν ένα μέσο χθες είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει ο Stuart Armstrong παρότι υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από δύο ομάδες της αγγλικής Championship.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.