«Κόλλησε» η Aberdeen, 1-1 με Inverness

Ούτε η επιστροφή του Jonny Hayes μπόρεσε να δωσει τους 3 βαθμούς στην Aberdeen, παρότι όλα έδειχναν ότι οι Dons θα ήταν οι νικητές. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ένα αμφισβητούμενο γκολ, με τον Liam Polworth της Inverness να δείχνει ότι έχει τραυματισθεί και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να σταματήσει το ματς. Κάτι που δεν έγινε τελικά με το παιχνίδι να συνεχίζεται και το Niall McGinn να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 51’. Οι Dons είχαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ με τους Wes Burns και James, Maddison, όμως αυτή που βρήκε δίχτυα ήταν η Inverness. Ο Iain Vigurs φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Παλικαρίσιος βαθμός για την Caley Thistle που ξεκόλλησε από το βυθό της βαθμολογίας, απώλεια εκτός προγράμματος για τους Dons που απέχουν 4 βαθμούς από τη 2η Hearts.
ABERDEEN: Lewis, O'Connor, Logan, Taylor, Considine, Shinnie (Maddison 33), Burns (Pawlett 77), McGinn, Hayes (Stockley 84), McLean, Rooney. 
INVERNESS CT: Fon Williams, Meekings, Warren, McKay, Tremarco, Tansey, Vigurs, Polworth, Draper, King (Horner 90+4), Fisher (Doumbouya 63). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.