Άγια» νίκη, η St Johnstone 2-0 την Patrick Thistle στη Γλασκώβη

Μετά από δύο σερί ήττες η St Johnstone επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-0 της Partick Thistle μέσα στο Firhill, μπροστά σε 2.885 θεατές.
Το σκορ άνοιξε στο 21’ με τον Danny Swanson να βγάζει τη σέντρα και τον -κεντρικό αμυντικό των Saints- Steven Anderson να πιάνει το το αριστερό σουτ στέλνοντας από δύσκολη θέση τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο Swanson έφτιαξε και το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων στο 64’, πασάροντας στον Steven MacLean κι ο βετεράνος επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σουτάροντας από τα 18 μέτρα. Η Thistle έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά και το goalkeeper της πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, αφού ο Tomas Cerny χτύπησε στο γόνατο σε τετ-α-τετ με τον Chris Kane και ο Ryan Scully πήρε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια. Ήταν η τρίτη ήττα στα 4 τελευταία ματς για τους γηπεδούχους που βρέθηκαν στο βυθό της βαθμολογίας.
PARTICK THISTLE: Cerny (Scully 39), Gordon, Devine, Lindsay, Booth, Erskine, Osman, Welsh (Amoo 65), Lawless, Doolan, Azeez (Edwards 45)
ST JOHNSTONE: Clark, Foster, Shaughnessy, Anderson, Easton, Craig, Millar, Paton, Swanson (Wotherspoon 71), MacLean, Kane (Cummins 59)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.