Στο …βυθό η Ηamilton, 1-1 με St Johnstone

H Ηamilton προηγήθηκε στο 37’ με τον Docherty, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη και βρέθηκε στις τελευταίες θέσεις της Premiership, μόλις ένα βαθμό πάνω από την ουραγό Patrick Thistle. O Liam Craig ισοφάρισε στο 82’ για τη St Johnstone, που μετρά 3 ματς χωρίς ήττα κι ισοβαθμεί με την 3η Hearts.
To πρώτο μέρος κύλησε χωρίς να ξεχωρίζει κάποια από τις δύο ομάδες, με τη St Johnstone να απειλεί μόνο από στημένες φάσεις. Οι Saints πάντως έφτασαν κοντά στο γκολ στο 31’ αλλά ο keeper των Accies, Remi Matthews, κατάφερε να αποκρούσει το σουτ του Liam Craig. Στο 37’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ, ακολούθησε κεφαλιά του Alexandre D'Acol με την μπάλα να απομακρύνεται, για να έρθει ο Greg Docherty και να τη στείλει με βολίδα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τη Hamilton. H St Johnstone άγγιξε την ισοφάριση 4 λεπτά αργότερα, με τον Joe Shaughnessy να πιάνει την κεφαλιά και τον Alexandre D'Acol να διώχνει τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.
Οι Accies έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο 66’ με τον Greg Docherty να πιάνει το σουτ και το goalkeeper Zander Clark να αποκρούει.
Οι Saints είχαν δοκάρι στο 70’, όταν ο Danny Swanson έβγαλε τη σέντρα, με τη μπάλα να αλλάζει πορεία στα σώματα και να πηγαίνει στο δοκάρι των γηπεδούχων. Το γκολ ήρθε στο 82’ για τη St Johnstone, όταν ο Chris Kane έπιασε το σουτ ο Remi Matthews κατάφερε να αποκρούσει όμως ο επερχόμενος Liam Craig έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος παρότι οι δύο ομάδες έψαξαν ένα δεύτερο γκολ. Οδυνηρό αποτέλεσμα για τους Accies που έφτασαν τα 3 ματς χωρίς ήττα και βρίσκονται πια στην προτελευταία θέση της Premiership.

HAMILTON ACADEMICAL: Matthews, Gillespie, Σαρρής, Seaborne, Imrie, MacKinnon, Donati, Docherty, Crawford, Brophy (Bingham 78), D'Acol (Longridge 64).
ST JOHNSTONE: Clark, Foster (Comrie 4), Shaughnessy, Anderson, Easton, Alston, Davidson, Craig, Swanson, Coulson (Gormley 68), Cummins (Kane 74). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.