Έπαιξε ο Boyd, στο Dundee-Kilmarnock 1-1

Παρά το πένθος από την αυτοκτονία του αδελφού του την Τετάρτη, ο Kris Boyd έπαιξε με την Kilmarnock σε όλο το ματς και τη βοήθησε να φύγει με βαθμό από την έδρα της Dundee.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 7’ όταν ο νεοαποκτηθείς Tom Hateley εκτέλεσε φάουλ κι ο El Bakhtaoui έκανε από κοντά το 1-0, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τους Dark Blues. Η Killie ισοφάρισε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στο 31’. Ο Adam Frizzell έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά κι ο Souleymane Coulibaly με ανάποδο ψαλίδι έφερε το ματς στα ίσα.  Στο ξεκίνημα του β’ μέρους οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Craig Wighton  βρέθηκε απέναντι στον Jamie MacDonald, όμως ο της Kilmarnock έκανε μια εντυπωσιακή διπλή απόκρουση. Στο 82’ η Dundee έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Kevin Gomis πήρε απευθείας κόκκινη για ένα πολύ σκληρό φάουλ στον Charlee Adams ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου.
Η Dundee παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη, ενώ η Kilmarnock έφερε τη δεύτερη σερί ισοπαλία της μετά το 1-1 με τους Rangers.
DUNDEE: Bain, Kerr, Gomis, O'Dea (Etxabeguren 36), Holt, Ross, McGowan, Hateley (Loy 73), Wighton (Teijsse 73), O'Hara, El Bakhtaoui. 
KILMARNOCK: MacDonald, Hendrie, Burn, Scott Boyd, Stevie Smith, McKenzie, Frizzell (Jones 65), Coulibaly, Dicker, Hawkshaw (Adams 73, Green 83, Kris Boyd. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.