Commons, Ambrose και Ajer εκτός των εκλεκτών της Celtic στο Champions League

H Celtic έστειλε το ρόστερ για τα παιχνίδια της στους ομίλους του Champions League κι οι Kris Commons, Efe Ambrose και Kristoffer Ajer είναι αυτοί που απουσιάζουν. Ο πρώτος είναι μεν τραυματίας (έχει υποβληθεί σε εγχείρηση στην πλάτη), όμως ο Brendan Rodgers έχει επιλέξει τον αμυντικό Jozo Simunovic και τον εξτρέμ Gary Mackay-Steven που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας. 
Ο Ambrose δεν υπολογίζεται από τον Rodgers, ο Nιγηριανός ουσιαστικά χάλασε την τελυταία στιγμή τη μεταγραφή του στη Standard Liege, ο Simunovic πάντως ξεκάθαρα είναι στα πλά του τεχνικού των Bhoys, παρότι κι η δική του μεταγραφή στην Torino ναυάγησε την τελευταία στιγμή, με τους λόγους να είναι διαφορετικοί. O 18χρονος Ajer ήρθε το καλοκαίρι από τη Νορβηγία, δεν έχει ακόμα ξεκινήσει σε επίσημο ματς για τους πρωταθλητές Σκωτίας, θεωρείται μεγάλο ταλέντο, αλλά έχει ακόμα δρόμο μπροστά του. Το πόσο ξεκάθαρες είναι οι επιλογές του Rodgers φαίνεται από το γεγονός ότι έχει επιλέξει 24 παίκτες για το Chmapions League ενώ είχε το δικαίωμα να επιλέξει 25!
Η Celtic είναι σε ένα από τα δυσκολότερα γκρουπ, το τρίτο, με αντιπάλους τις Barcelona, Manchester City και Borussia Monchengladbach.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.