Απαγόρεψε τα κινητά στις προπονήσεις ο Lennon

Ο τεχνικός της Hibernian απαγόρεψε τα κινητά από τις προπονήσεις της ομάδας του κι οτιδήποτε μπορεί να αποσπάσει την προσοχή των παικτών του.
«Θα πρέπει να αφήσουν τα κινητά στα αυτοκίνητα τους, αλλιώς θα τιμωρηθούν με πρόστιμο ίσο με τους μισθούς μιας βδομάδας, σε περίπωτση που πιαστούν να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης» δήλωσε ο 45χρονος τεχνικός προσθέτοντας ότι το προπονητικό κέντρο είναι ο χώρος εργασίας των παικτών και πρέπει να είναι συνεχώς συγκεντρωμένοι για να βελτιώσουν τα στάνταρ τους.
«Όταν έπαιζα ποδόσφαιρο ήμουν συγκεντρωμένος σε αυτό και θέλω το ίδιο και από τους παίκτες μου, εδώ έρχονται για να παίξουν ποδόσφαιρο και δε θέλω καμιά εξωτερική επιρροή, εγώ πρέπει να είμαι η επιρροή τους. Όταν φεύγουν από το προπονητικό κέντρο μπορούν να κάνουν ότι θέλουν» είπε ο Lennon, που με αυτόν στον πάγκο η Hibernian έκανε το 5 στα 5 στην Championship. Αν οι Hibs κερδίσουν και την Ayr Utd αύριο στην έδρα τους θα έχουν κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας τους με 6 στα 6, με το Lennon να θεωρεί ότι αυτό δίνει έξτρα κίνητρο στους παίκτες του για το συγκεκριμένο ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.